Toros İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim temel kanunu çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkelerine inanmış; insanlara saygılı, milli ve manevi değerleri ön planda tutan; bilgi teknolojisini kullanma ve bilgiye ulaşma becerisine sahip, bireysel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, üreten ve paylaşan ahlaklı ve bilinçli İnsanlar yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 08.00 / 12.50 - 13.00 / 17.50
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0242 746 1079

WEB - https://manavgattorosilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Y.PAZARCI MAH. M.AKİF CAD. TOROS İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ TOROS ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 30 MANAVGAT / ANTALYA

Öğretim Şekli :SABAH-ÖĞLE

Yerleşim Yeri - MANAVGAT/ANTALYA